100% boomvrij - milieuvriendelijke broodzakken gemaakt van duurzaam papier
 
Papier en karton uit landbouwafval - dat is wat Paperwise mogelijk maakt. Paperwise produceert papier en karton uit landbouwafval. Bij de verwerking van landbouwgewassen zoals rijst, graan, maïs en suikerriet blijft er restafval over dat niet elders wordt gebruikt en vaak gewoon wordt verbrand. Dit afval maakt echter 80% van de oogst uit, aangezien slechts ongeveer 20% van de plant (zaden, vruchten, wortels en sappen) wordt gebruikt voor de voedingsindustrie. Dit zijn stengels en bladeren die na de oogst volledig ongebruikt blijven.
 
Paperwise heeft zich tot taak gesteld om dit zogenaamde landbouwafval te gebruiken als grondstof voor de productie van papier en karton. Bovendien wordt in het productieproces alleen groene energie gebruikt. Niet alleen geeft Paperwise een tweede leven aan landbouwafval, maar ook worden bomen gespaard omdat ze niet worden gekapt voor de productie van papier en karton.
 
Gebruik van Paperwise materiaal bij Bioodi
De missie van Paperwise sluit natuurlijk perfect aan bij Bioodi, de fabrikant van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare disposables. Geen wonder dat de eerste boomvrije producten zijn gelanceerd. De bruine stokbrood-, brood- en sandwichzakken met venster zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar ook 100% boomvrij. Voor de productie van deze broodzakken hoefde er geen boom gekapt te worden - transporteer uw broodjes veilig en met een zuiver geweten.
 
Bij Bioodi heeft u de keuze uit een broodzak met de afmetingen 12 x (2 x 3,5) x 37 cm en de broodzak met afmetingen van 16 x (2x3,5) x 28 cm. Beide broodzakken zijn in hun natuurlijke bruine tint en hebben een praktisch venster zodat de producten duidelijk zichtbaar zijn. Het vensteris gemaakt van duurzaam Natureflex bioplastic. In deze broodzakken kunnen broodjes en andere bakkerijproducten volledig duurzaam worden gepresenteerd.
 
Heeft u vragen over onze Paperwise broodzakken of bent u op zoek naar andere biologisch afbreekbare disposables of verpakkingen? Neem dan de tijd en neem een kijkje in onze online shop of neem persoonlijk contact met ons op via 010-2012168 of per e-mail op sales@bioodi.com Wij helpen u graag om uw producten op een milieuvriendelijke manier te serveren, presenteren of te verpakken.