Ideeën voor eenvoudige fingerfood snel bereid & geserveerd met milieuvriendelijke disposables

Eenvoudige fingerfood geniet een grote populariteit. De kleine lekkere hapjes zijn ideaal voor feesten en partijen in het bijzonder, omdat u veel verschillende hapjes kunt aanbieden zonder dat alle gasten aan tafel hoeven te zitten en uitgebreid servies en bestek nodig hebben. In dit blogartikel hebben we enkele eenvoudige fingerfood-ideeën voor u samengesteld die in een mum van tijd kunnen worden bereid. Bioodi biedt ook milieuvriendelijke bakjes en kommetjes aan voor eenmalig gebruik.

De klassieker - bladerdeegslakken

Bladerdeeg hapjes op milieuvriendelijke Bioodi spiesjes De bereiding van bladerdeegslakken heeft nauwelijks te maken met uitgaven, maar is toch altijd populair en smaakt bovendien zeer goed. Dit eenvoudige vingervoedsel kan op verschillende manieren worden bereid, afhankelijk van de smaak en voorkeur. U neemt gewoon blad- of pizzadeeg en bestrooit het met roomkaas, crème fraîche, pesto, parmezaanse kaas en/of tomatensaus en mozzarella. Daarna kunt u het opdienen zoals u wilt: Ham, kaas, spekblokjes of gedroogde tomaten - alles is mogelijk en er zijn geen grenzen aan uw smaakcreativiteit. Het belangrijkste is dat het deeg nog steeds strak opgerold kan worden. Plaats het gevulde deeg vervolgens gewoon enkele minuten in de vriezer en snijd het broodje in plakjes van ongeveer 2 cm dik. De plakjes worden gebakken op een bakplaat bedekt met bakpapier op 200° gedurende ongeveer 15 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. De bladerdeegslakken kunnen op verschillende manieren worden gepresenteerd en geserveerd. Spies de slakken gewoon op een spiesje of kies geschikte vingerkommen uit ons biologische chique assortiment.

De all-rounder - fingervormige spies

Serveer eenvoudig vingervoedsel op Bioodi spiesjes Als u op zoek bent naar super eenvoudige fingerfood ideeën, dan zijn vingervormige spiesjes precies goed voor u. Het kan niet makkelijker. Met de Fingerfood spies geldt hetzelfde als met de bladerdeegslakken - alles wat smaakt, is toegestaan. De klassieker blijft natuurlijk: tomaat, mozzarella en basilicum. Wie iets anders wil proberen, kan de avocado-voorgerechten van zalm proberen, die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook een smaak hit zijn. Bestrijk de zalmreepjes met mierikswortel en wikkel er vervolgens een stukje avocado in. Spiesje en uw eenvoudige vingervoedsel is klaar. Een andere glutenvrije variant is de aardappelspies. Bak de aardappelen in de oven met een beetje olijfolie tot ze zacht zijn en spies ze vervolgens in hapklare plakjes in combinatie met gedroogde tomaten, brie, rauwe ham of Serranoham. De milieuvriendelijke spiesjes van Bioodi zijn ook hier geschikt, of wie het wat eleganter wil, kan zijn hapje op Bio-Chic servies presenteren.

Gemakkelijker kan het niet - nacho's met guacamole in praktische fingerfood porties...

Als je geen inspiratie hebt voor spiesjes of bladerdeeghapjes, kun je ook kiezen voor nog eenvoudiger fingerfood. Guacamole met nacho's is de perfecte keuze en kan in kleine porties in vingerkommen worden geserveerd. In het bamboe assortiment van Bioodi vindt u diverse milieuvriendelijke wegwerpkommen die u kunt gebruiken voor eenvoudig nacho's; s. Voeg gewoon een beetje guacamole toe aan de vingerkommen en voeg 2-3 nacho's toe. U kunt eventueel er nog wat kaas op doen en dit laten smelten in de oven. Een deel van de nacho's is al mooi voorbereid. We wensen u veel plezier op het volgende feestje, waar uw eenvoudig fingerfood zeker zeer goed ontvangen zal worden. Geniet van uw maaltijd!