oogwaardig natuurproduct - suikerrietservies - suikerrietservies

Suikerriet servies wordt gemaakt van bagasse. Het is een materiaal dat bij de productie van rietsuiker overblijft. Nadat het sap uit het suikerriet is geperst, blijven er vezelachtige resten over, de zogenaamde bagasse, die uitstekend geschikt zijn voor veelzijdig gebruik. Bagasse bestaat uit 40 tot 60 % cellulose, 20 tot 30 % hemicellulose en de rest (20 %) lignine. Bagasse wordt bijvoorbeeld gebruikt in de chemische industrie, de veehouderij en niet in de laatste plaats in de industrie. In de suikerfabriek worden de resten vaak gebruikt als vaste brandstof, waarvan de uitlaatgassen worden gebruikt om energie en warmte op te wekken, die worden gebruikt bij de productie van rietsuiker. In de veehouderij wordt lignine eerst uit de grondstof verwijderd en vervolgens gemengd met suikerrietmelasse en eiwit om het als diervoeder te kunnen gebruiken. In de pulpindustrie wordt bagasse gebruikt voor het maken van verpakkingsmaterialen, bouwmaterialen en organisch wegwerp servies.

Natuurlijk recyclingproduct: servies uit suikerriet

Of het nu gaat om een gezellige familie picknick, tuinfeest of bedrijfsfeest - voor vele gelegenheden is het gebruik van wegwerpservies eenvoudigweg praktisch en tijdbesparend. Wie bij het gebruik van wegwerpservies naar zijn geweten luistert, kiest voor milieuvriendelijk suikerrietservies, dat 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar is.

Ook als u een groter evenement organiseert, staat u voor de uitdaging om op een praktische en kwalitatief hoogstaande manier drank en eten te serveren. In dit geval is wegwerpservies van suikerriet ideaal, want het is verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten en overtuigt ook door zijn elegante design.
Suikerriet servies is elegant wit en biedt een stabiele duurzame kwaliteit.

Naast het milieuvriendelijke aspect scoort wegwerpsuikerriet ook met zijn breeksterkte en stabiliteit. Terwijl conventioneel plastic wegwerpservies er vaak niet alleen goedkoop uitziet, maar ook niet stevig is, zult u genieten van de voordelen van kwalitatief hoogwaardig suikerriet serviesgoed. Bagasse is een zeer stabiel materiaal dat vergelijkbare eigenschappen heeft als plastic, zodat u gemakkelijk waterige voedingsmiddelen kunt serveren. Het rietsuiker wegwerpservies blijft strak, stevig en gaan niet lekken.

Bij Bioodi, de specialist op het gebied van biologisch wegwerpservies, vindt u een breed assortiment hoogwaardig rietsuikerservies in verschillende vormen en maten - van rietsuikerborden en take away dozen tot ons fijne biologische chique serviesgoed. Laat u inspireren door de selectie en vind vandaag nog het juiste suikerriet servies voor uw evenement, feest of evenement.