Let op: in verband met de Sinterklaas en Kerst drukte kunnen leveringen iets vertraagd zijn.×

ITGWO 2018 Borden

Deze categorie is speciaal ingericht voor de cateraars op ITGWO 2018.

 

Into The Great Wide Open vindt middenin de natuur op Vlieland plaats. Een plek met een prachtig en kwetsbaar ecosysteem, waar festivals flinke impact op kunnen hebben. Vlieland is als de rest van de wereld in het klein. Daarom gaat Into The Great Wide Open ver om een circulair festival te worden en zo de circulaire transitie te versnellen.

 

Het festivalterrein gaat dit jaar bijna afvalvrij, door reststromen als grondstof te behandelen en niet meer als afval. Alle gebruiksmaterialen moeten danwel direct herbruikbaar (afwasbaar), recyclebaar (glas, papier, frituurvet), of lokaal composteerbaar (groen, etensresten, disposables) zijn. Zonder wegwerp plastics, blijft er dan nagenoeg geen afval meer over, alleen nog grondstoffen. 

 

Voor jullie, de cateraars van ITGWO is het van groot belang dat jullie de biologisch afbreekbare disposables van alleen (suikerriet, kraft, kartonage, ongebleekt papier, dun hout) gebruiken op ITGWO 2018.

En dus GEEN: PLA, CPLA, bamboe, of palmblad.

 

Hieronder vind je de selectie van Bioodi producten die geschikt zijn voor het 24 uurs composteringssysteem (met de snelcomposteermachine) dat op het ITGWO 2018 wordt gebruikt.

.

NB: Er is vanuit ITGWO 2018 een kortingscode naar jullie toe gestuurd welke jullie kunnen invoeren in de winkelwagen.

 

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina