Let op: ivm grote drukte bij PostNL kan de levertijd 4-5 werkdagen bedragen.×

ITGWO 2019

Deze categorie is speciaal ingericht voor cateraars/ foodtrucks die op het ITGWO 2019 staan.

 

Into The Great Wide Open vindt middenin de natuur op Vlieland plaats. Een plek met een prachtig en kwetsbaar ecosysteem, waar festivals flinke impact op kunnen hebben.

Vlieland is als de rest van de wereld in het klein. Daarom gaat Into The Great Wide Open ver om een circulair festival te worden en zo de circulaire transitie te versnellen.

 

Het festivalterrein gaat dit jaar bijna afvalvrij, door reststromen als grondstof te behandelen en niet meer als afval. Alle gebruiksmaterialen moeten dan wel direct herbruikbaar (afwasbaar), recyclebaar (glas, papier, frituurvet), of lokaal composteerbaar (groen, etensresten, disposables) zijn. Zonder wegwerp plastics, blijft er dan nagenoeg geen afval meer over, alleen nog grondstoffen. 

 

Voor jullie, de cateraars van ITGWO is het van groot belang dat jullie de biologisch afbreekbare disposables van alleen suikerriet, kraft, kartonage, ongebleekt papier en dun hout gebruiken op ITGWO 2019.

En dus GEEN: PLA, CPLA, bamboe, of palmblad.

 

Je vind de diverse composteerbare disposables verdeeld over verschillende categorieën links in het navigatievenster onder de hoofdcategorie.

 

 

NB: Er is vanuit ITGWO een kortingscode naar jullie toe gestuurd welke jullie kunnen invoeren in de winkelwagen.