Bedrukking

Hier vind u een totaaloverzicht van alle producten die u kunt bedrukken bij ons. Eigen bedrukking kan op diverse verpakkingen en bio disposables worden toegepast varierend van onze biologische afbreekbare koffiebekers, soepkommen tot onze duurzame wegwerp wrapcup. Staat uw disposable/ duurzame product er niet tussen of niet in de gewenste aantallen neem dan contact met ons op. Een eigen bedrukking kan bij ons al vanaf 1000 stuks met levertijden startend vanaf 5 werkdagen tot 8 weken. Bij elke disposable staat de verwachte levertijd duidelijk vermeld. Wij helpen u graag verder om u duurzame disposables te personaliseren in de door u gewenste huisstijl.

 

Prijs is afhankelijk van het product, soort bedrukking en de gewenst aantallen. Wij merken dat onze klanten het fijn vinden om mondeling te overleggen over de mogelijkheden en de wensen, neem dus gerust contact met ons op. Als één van onze duurzame disposables bedrukt kan worden dan vind u bij het productoverzicht van de gekozen disposable een duidelijke vermelding middels een tabblad eigen bedrukking. Als u op dit tabblad klikt komt u bij de prijzen en mogelijkheden uit van de door u gekozen duurzame disposable.

 

Kwaliteit eigen bedrukking: we werken met de beste drukmachines en hebben jarenlang ervaring. Wij zullen u oprecht adviseren wat er wel en niet mogelijk is qua druktechniek. Verder zijn er standaard verificatiemomenten tussen u en ons, waardoor er geen vervelende verrassingen na levering zijn qua kwaliteit en druk.

 

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina