Meer informatie nodig over de SUP-Wetgeving? Klik dan hier. ×

Natureware

De Naturewarelijn van Bioodi is een complete duurzame lijn van wegwerp koffiebekers, soepkommen, borden, bruine servetten en een wrapcup. De Natureware lijn biedt een breed scala aan diverse maten wegwerp bekers en wegwerp kommen die composteerbaar en CO2 neutraal zijn. Alle bekers en kommen zijn geschikt voor koude als warme toepassingen en er zijn passende goed afsluitbare deksels beschikbaar.

 

Natureware koffiebekers

De bekers zijn geschikt voor zowel koude als warme toepassingen. De coating aan de binnenkant is gemaakt van PLA en de beker is bruin van kleur. De bekers zijn reeds bedrukt met onze eigen tekst, maar laten nog voldoende ruimte om de bekers zelf te bedrukken of te voorzien van een sticker. Bioodi kan de bekers ook voor u laten bedrukken. Op alle Natureware koffiebekers past uiteraard een afbreekbare deksel en hebben we een passend houten roerstaafje beschikbaar.

 

Natureware soepkommen

De wegwerp soepkommen zijn geschikt voor zowel koude als warme toepassingen. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan een prima oplossing om koude of warme salades, pasta’s en dergelijke mee te geven. Op elke maat wegwerp soepkom past een biologisch afbreekbare deksel. De soepkommen hebben een vaste bedrukking, waarbij rekening is gehouden dat men de kom nog wel kan voorzien van eigen bedrukking. Vergeet niet het bestek erbij te bestellen.

 

Natureware servetten

Een goed en betaalbaar servet bij het serveren van soepen en salades is onmisbaar. Bioodi heeft bij de Natureware lijn diverse maten bruine servetten die uitstekend passen binnen de complete lijn. De servetten zijn dubbel laags en bruin van kleur. Van cocktailservet tot een groot servet voor diner.

 

Artikelen 1 tot 20 van 42 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 42 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3