Let op: ivm Black Friday en de feestdagen kunnen bestellingen vertraagd zijn.×

NIEUWS

18 september 2019

Uitbreiding van onze Tree Free lijn.

Wij zijn bezig met het uitbreiden van onze Tree Free lijn! Deze lijn is inmiddels uitgebreid met Tree Free soepkommen, koffiebekers, borden en broodzakken. Het papier is volledig gemaakt van reststromen welke overblijven uit de landbouw van rietsuiker. Uit deze reststroom worden cellulose vezels gewonnen, wat de belangrijkste grondstof is voor het maken van papier. De natuurlijke kleur van deze vezels wordt tijdens dit proces behouden, waardoor onze disposables een mooie natuurlijke uitstraling hebben. Meer weten over onze Tree Free lijn? Klik dan hier op deze (https://www.bioodi.nl/tree-free) link.


8 augustus 2019

Bioodi introduceert re-usables bij de Vlaamse overheid.

Bioodi is al jaren partner van de Vlaamse overheid voor het leveren van duurzame verpakkingen. De Vlaamse overheid heeft aangegeven op bepaalde locaties minder verpakkingen te willen gebruiken maar wel dezelfde service te willen aanbieden voor To Go.

In samenwerking met elkaar is er in de nieuwe circulaire koffiebar op de locatie Leuven een test gedaan met zogenaamde re-usables. Deze herbruikbare verpakkingen bestaan uit koffiebekers, broodverpakkingen, soep- en salade bekers en lunchdozen.

Deze test is goed bevallen en de re-usables worden nu op meerdere locaties ingezet.

Meer weten over re-usables, klik op deze (https://www.bioodi.nl/herbruikbaar) link of neem contact met ons op.

 
 

16 juli 2019

Bioodi steunt Upendo Daima.

Bioodi steunt het kleinschalige project ten behoeve van straatkinderen in Mwanza Tanzania. Upendo Daima is al jaren actief om kinderen op te zoeken en onderzoek te bieden. Bioodi steunt Upendo Daima financieel voor o.a. kleding, boeken en voeding voor de straatkinderen in Mwanza in Tanzania. De kinderen van Upendo Daima zijn daar zeer dankbaar voor. Meer weten? Ga dan naar https://www.upendodaima.nl/nl/

 

 


10 juni 2019

World of coffee een groot succes

Op 6 tot en met 8 juni namen we deel aan de grootste koffievakbeurs in Berlijn. Tijdens deze 3 dagen bij World of coffee werden koffiebranders, barista’s producenten en andere professionals samengebracht met de nieuwste producten en innovaties. Bij de stand van Bioodi hebben wij onze Tree Free lijn en Natureware lijn geïntroduceerd. De Tree Free lijn was een succes met o.a. koffiebekers, soepkommen, zakjes en meer. We zijn zo blij dat we de gelegenheid hebben gehad om op World of coffee te staan. We willen graag iedereen bedanken die ons in Berlijn heeft bezocht. Tot de volgende beurs!

 


14 mei 2019

Bioodi vijf jaar sponsor van de appeltaartconcerten

De stichting Appeltaartconcerten speelt klassieke muziek in wijktheaters, ouderenzorginstellingen, ziekenhuizen en op andere plekken buiten de concertzaal. De musici geven zo’n 175 concerten per jaar, in grote delen van Nederland. De Appeltaartconcerten zijn bijzonder sfeervol want de professionele musici spelen met hart en ziel prachtige muziek. In de pauze is er uiteraard appeltaart, geserveerd op bordjes van…Bioodi! Al vijf jaar sponsoren wij de Appeltaartconcerten omdat we dit een hartverwarmend initiatief vinden. Wilt u ook komen luisteren, of bedrijfssponsor of vriend worden? Meer informatie vindt u op www.appeltaartconcerten.nl

 


5 april 2019

World of coffee Berlijn

World of coffee is een internationale beurs die jaarlijks bezoekers trekt uit meer dan 80 verschillende landen. Tijdens deze beurs draait het maar om één ding…koffie! Wij zijn aanwezig van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 juni op deze beurs in Berlijn. Hier kunt u ons vinden bij standnummer I34. Bij deze stand kunt u onze nieuwe rietsuikerkoffiebekers en plastic vrije disposables zien!


29 maart 2019

Cup2paper wordt ook vermeldt in de inspiratie gids circulair ontwerp, nu ook in het Engels!

Onze samenwerkingspartner Cup2paper wordt vermeldt in de inspiratie gids circulair ontwerp. Dit blad is in het kader van de globalrecyclingday nu ook in het Engels verkrijgbaar! Benieuwd wat erover Cup2paper wordt geschreven? U kunt de gids openen op de volgende website van afvalcirculair

 

26 maart 2019

Radboud universiteit opent de vernieuwde Refter.

Op dinsdag 26 maart was de opening van de vernieuwde Refter. De vernieuwde Refter is een foodcourt geworden waarvoor de studenten en medewerkers diverse foodconcepten beschikbaar hebben. Als Bioodi zijn wij trots dat we met onze duurzame disposables ons steentje hebben bijgedragen aan de vernieuwde Refter.