NIEUWS


12 januari 2016

BioLogical Solutions wint aanbesteding bij de Vlaamse overheid!

Na een uitvoerig aanbestedingstraject is BioLogical Solutions gekozen als de partner voor de levering van duurzame disposables voor de koffiebars en bedrijfsrestaurants verdeeld over 10 verschillende locaties van de Vlaamse overheid. De levering omvat onder andere een complete lijn aan duurzame koffiebekers, soepkommen, broodzakken, saladebakken, bestek en servetten. Waar mogelijk wordt gewerkt met een eigen uitstraling van de Vlaamse overheid. BioLogical Solutions ontzorgt hierbij de Vlaamse overheid met onze eigen DTP ondersteuning, productiebegeleiding en voorraadbeheer. De gunningscriteria voor deze aanbesteding waren een combinatie van prijs, kwaliteit en duurzaamheid. De prijs was concurrerend, maar ons samenhangende assortiment & kwaliteit tezamen met een gedegen onderbouwing van duurzaamheid waren doorslaggevend. Onze unieke CO2 impact tool en compensatieprogramma, duurzaamheidscertificaten zoals FSC®/PEFC en gebruik van hernieuwbare materialen en kennis van afvalmanagement vormen een unieke combinatie. Dit bevestigt onze focus om “de specialist te zijn op gebied van duurzame disposables”.

Over de Vlaamse overheid:

De Vlaamse Overheid voert het beleid uit dat door de Vlaamse Regering en het Vlaams Parlement werd beslist. De Vlaamse overheid bestaat uit 70 departementen en agentschappen, verdeeld over 12 beleidsdomeinen, met meer dan 40.000 medewerkers.


24 april 2015

Eigen bedrukte verpakkingen en disposables voor MENEER TEMAKI


Eind januari benaderde Selwyn, mede-oprichter van Meneer Temaki ( www.meneertemaki.nl ), ons met de vraag of wij verpakkingen en disposables met het logo van Meneer Temaki konden leveren. Na een eerste inventarisatie wat de benodigde verpakkingen waren , hebben we een totaalpakket aangeboden met een interessante prijs-kwaliteit verhouding. Voorheen kocht Meneer Temaki diverse neutrale verpakkingen bij de groothandel, maar kwam erachter dat eigen bedrukte verpakkingen prijstechnisch interessant en qua uitstraling aantrekkelijker zijn. Na de beslissing van Selwyn om met ons in zee te gaan, hebben we met onze eigen DTP afdeling diverse ontwerpvoorstellen gemaakt ter goedkeuring. Afgelopen week hebben wij de eerste levering gedaan van bedrukte verpakkingen met het logo van Meneer Temaki. We verzorgen tevens het voorraadbeheer in ons eigen distributiecentrum voor Meneer Temaki, zodat Meneer Temaki naar behoefte de bedrukte verpakkingen kan afroepen en geen grote loods hoeft af te huren. Selwyn was zichtbaar tevreden met deze invulling voor Meneer Temaki.


BioLogical Solutions verzorgt het totale traject met eigen bedrukte verpakkingen:

-    Ontwerpen van logo tot complete bedrukkingen met onze eigen DTP afdeling
-    Productie, voorraadbeheer en afroep naar behoefte (de klant kan kiezen om zelf geen grote voorraden aan te leggen)


Ook geïnteresseerd in eigen bedrukte verpakkingen en disposables? Neem contact met ons op.


Meneer Temaki

18 april 2013
 

Het is bekend, we hebben de pitch "Samen Veranderen" gewonnen. We zijn enorm trots en zonder jullie stemmen hadden we dit niet kunnen bereiken. Dank jullie wel namens ons gehele team!

De winnaar is bekend! 

Biological Solutions en SITA winnen met hun pitch 'Cup2Paper' de filmwedstrijd 'Samen veranderen'! 

Het juryrapport: 
"Cup2paper is een mooi voorbeeld van circulair denken; het concept stopt niet bij een Cradle to Cradle-ontwerp maar is vernieuwend doordat het hele productieproces anders is ingericht. 
Biologicalsolutions.nl en SITA laten met Cup2paper zien slim om te gaan met grondstoffen en een creatieve invulling te geven aan ecodesign. Dat is in deze tijd van schaarste hard nodig."

Wij bedanken alle inzenders voor hun enthousiaste deelname en tonen op De Dag van de Duurzaamheid 2013 graag het resultaat! 

http://www.mvonederland.nl/content/nieuwsbericht/biological-solutions-wint-facebook-wedstrijd-samen-veranderen