Meer informatie nodig over de SUP-Wetgeving? Klik dan hier. ×

Partners van Biological Solutions

 

 


Van der Heijden B.V.

In 1932 is Internationaal Transportbedrijf van der Heijden opgericht door de heer H.J. van der Heijden. Inmiddels is Van der Heijden uitgegroeid tot een modern vervoersbedrijf met verschillende logistieke faciliteiten. Met 80 jaar ervaring en vandaag de dag ruim 100 medewerkers en een wagenpark bestaande uit 75 trekkende eenheden mag Internationaal Transportbedrijf Van der Heijden zich tot een van de oudste transportbedrijven van Nederland rekenen.

 

Tot onze kernactiviteiten behoren internationaal transport, distributie, opslag en expeditie. Deze kernactiviteiten zijn sinds kort gecentraliseerd op onze nieuwe locatie in Hapert. Daarnaast beschikt Van der Heijden over een eigen werkplaats en wasstraat.

 

Transport en distributie.

Door middel van ons wagenpark verzorgen wij dagelijks nationale en internationale transporten. Ons transport vindt voornamelijk plaats van en naar Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

 

Opslag en expeditie.

Om de op- en overslag voor onze klanten te kunnen verzorgen, hebben we de beschikking over een warehouse met een opslagcapaciteit van 10.000 palletplaatsen.

Sinds begin 2013 is van der Heijden Lean and Green gecertificeerd en in mei hebben we de Lean and Green award in ontvangst mogen nemen. In het plan van aanpak hebben we afgesproken de komende 5 jaar minimaal 20% op onze CO2 uitstoot te gaan besparen. De maatregelen die we daarvoor hebben genomen zijn o.a de volgende:

  • Inzet LZV voertuig
  • Training en opleiding chauffeurs
  • Opvolging rijstijl chauffeurs via de boordcomputer
  • Centralisatie van de activiteiten op 1 locatie
  • Verhuizing naar locatie dichter aan de snelweg
  • Meting bandenspanning en uitlijnen assen
  • Snelheidsbegrenzing


Duurzaam ondernemen

Trends for Rent is een groeiend bedrijf in de verhuurtak van de evenementenbranche. Zij hebben een grote interesse in een duurzame werkwijze. Hierbij nemen zij werkprocessen, productontwikkeling en afvalproductie onder de loep om ook duurzaam verhuren voor hun klanten toegankelijk te maken. De producten van Biological Solutions sluiten perfect aan op het assortiment.