Bedrukking

Het maken van bewuste duurzame keuzes in ons dagelijks leven wordt steeds belangrijker. Kiezen voor duurzaam serviesgoed, is daarmee al een stap in de juiste richting. Naast onze reguliere producten, bieden wij de mogelijkheid om producten met eigen bedrukking te ontwerpen op hoogwaardig en milieuvriendelijk materiaal. Door producten met eigen bedrukking te ontwerpen, realiseren we bij Bioodi dat duurzaamheid en maatwerk hand in hand kunnen gaan!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Eigen producten bedrukken met logo bij Bioodi


Bij Bioodi begrijpen we dat maatwerk essentieel is bij het creëren van een unieke merkervaring. Daarom bieden we uitgebreide maatwerkoplossingen voor servies met jouw eigen logo. Of je nu koffiebekers, soepkommen, broodzakken, lunchtassen of servetten bedrukt wilt hebben, met onze selectie aan duurzame materialen en opties heb je de mogelijkheid om je gewenste producten te bedrukken met logo. Wij bedrukken de gewenste producten met zorg en aandacht, waardoor jouw logo op een professionele en duurzame manier wordt gepresenteerd. Dit zal gegarandeerd een blijvende indruk achter laten!

Wij denken tevens graag met je mee over het ontwerp. Onze eigen DTP'er staat klaar om je te ondersteunen bij het creëren van een ontwerp dat perfect aansluit bij de gewenste huisstijl. Met de expertise en ervaring Of je nu een strak en minimalistisch ontwerp wilt of juist een opvallend en kleurrijk design, wij helpen je om jouw ideeën tot leven te brengen.

Kan ik wegwerpproducten duurzaam bedrukken?


Bij het bedrukken van wegwerpproducten hanteren we bij Bioodi een zorgvuldig en nauwkeurig proces. We gebruiken hoogwaardige technieken en duurzame materialen, zoals cellulose (PLA) en FSC karton, om ervoor te zorgen dat jouw logo op een duurzame manier wordt gepresenteerd. Met oog voor detail en kwaliteit zorgen we ervoor dat de bedrukking langdurig meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Onze duurzame materialen bieden tal van voordelen ten opzichte van traditioneel wegwerpservies, dat vaak na éénmalig gebruik wordt weggegooid. Onze producten zijn ontworpen om ze te hergebruiken. Daarmee verminderen we de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare grondstoffen, zoals aardolie, die worden gebruikt bij de productie van conventioneel servies.

Duurzaam, herbruikbaar en betrokken


De groene voordelen van duurzame producten met eigen bedrukking is dat ze lang mee gaan en herbruikbaar zijn. Het duurzame karakter van onze producten zorgt ervoor dat het lang meegaat en minder snel vervangen hoeft te worden. Dit bespaart kosten op de lange termijn en minimaliseert de hoeveelheid afval. Bovendien toont het overstappen op duurzame producten met eigen bedrukking ook jouw betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door te investeren in duurzame oplossingen laat je zien dat jij je inzet voor een groenere toekomst.

Bestel direct op onze website


Ga voor een schoner klimaat door te kiezen voor duurzame producten met een eigen bedrukking bij Bioodi. Neem contact met ons op wanneer je een product wilt bestellen met een eigen ontwerp. We bespreken dan de gewenste uitstraling en/of huisstijl met je door. De prijs is verder afhankelijk van het product, de soort bedrukking en het gewenste aantal. Heb je nog vragen of wil je advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch via 010-2012168.