Menudozen

Take away verpakking

De huidige maatschappij streeft steeds meer naar een groene planeet. Om die reden worden disposable producten steeds populairder. Zo bieden disposable menu dozen gemak voor horecabedrijven én een milieuvriendelijkere oplossing voor het verpakken en vervoeren van maaltijden, salades en/of snacks. Bij Bioodi vind je duurzame disposable menu dozen voor elke gelegenheid. Maak ook de stap naar een betere wereld. Ontdek ons hoogwaardige assortiment!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Disposable menu dozen bestellen bij Bioodi

Bij Bioodi bieden we een uitgebreid assortiment aan om aan diverse behoeften van de horecaondernemer te voldoen. Zo kun je kiezen tussen witte en bruine varianten. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende ontwerpen, waaronder een vak, twee vakken, en zelfs drie vakken, zodat je de perfecte optie kunt kiezen die past bij de presentatie van jouw gerechten en de behoeften van jouw onderneming.

Onze disposable menu dozen zijn geschikt voor warme en koude gerechten. Je kunt er dus zowel een overheerlijke versbereide pasta mee serveren als een verfrissende salade die net uit de koelkast komt. Bovendien zijn ze magnetronbestendig, hittebestendig en sommige zijn zelfs geschikt voor de diepvries. Onze producten zijn gecertificeerd volgens EN-13432, wat de composteerbaarheid ervan garandeert.

Groener alternatief voor take away menu dozen

Kiezen voor disposable oplossingen van Bioodi betekent niet alleen kiezen voor gemak, maar ook voor een groenere planeet. Ons milieuvriendelijk aanbod draagt bij aan een betere wereld voor zowel mens als milieu. Door te kiezen voor onze duurzame alternatieven voor take away verminder je jouw ecologische voetafdruk en draag je tegelijkertijd bij aan de initiatieven voor een beter milieu.

Of je nu een klein café, een foodtruck, een gezellig eetcafé of een groot restaurant runt, onze disposable menu dozen zijn ontworpen om aan verschillende behoeften van allerlei soorten horecagelegenheden te voldoen. Onze menu dozen bieden een veelzijdige oplossing voor het serveren van maaltijden van hoge kwaliteit. Een snelle lunch, een uitgebreid diner of heerlijke snacks voor onderweg; onze dozen zijn perfect geschikt voor alle situaties!

Duurzaam, milieuvriendelijk en herbruikbaar

Ons aanbod is met zorg vervaardigd uit duurzame materialen zoals bagasse, een vezelrijk restproduct van suikerriet, en kraftpapier, dat wordt geproduceerd uit gerecycled papierpulp of houtvezels dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Door middel van deze hernieuwbare en natuurlijke grondstoffen bieden we een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals plastic.

Na het gebruik ervan kunnen ze bovendien volledig worden afgebroken en gecomposteerd Hierdoor kunnen ze weer opnieuw worden gebruikt voor een volgende productie. Dit recycleproces, waarin grondstoffen worden hergebruikt, vermindert de hoeveelheid afval en voorkomt vervuiling.

Neem contact op

Bij Bioodi geloven we in open communicatie en persoonlijk contact. Met onze expertise en ervaring staan we klaar om jou en jouw bedrijf te begeleiden naar een duurzamere bedrijfsvoering. Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We beloven geen gouden bergen, maar wel een betrokken partner op weg naar een groenere wereld.

Ook toe aan innovatieve oplossingen voor jouw bedrijf? Laten we de handen ineenslaan en samen werken aan een betere toekomst voor ons allemaal. Maak de stap vandaag nog en bestel onze duurzame alternatieven voor take away!