Wegwerp koffiebekers

Wegwerpproducten

In onze hedendaagse levensstijlen, vervullen werpwerp koffiebekers een belangrijke rol voor To Go koffie en thee. Ze zijn niet alleen handig voor drukke ochtenden en snelle koffiepauzes, maar ook voor evenementen en onderweg. Bij Bioodi begrijpen we de behoefte aan gemak en duurzaamheid, en daarom bieden we hoogwaardige wegwerp koffiebekers aan die zowel praktisch als milieubewust zijn. Bekijk hier ons aanbod!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 35

Van hoog naar laag sorteren
  1. Witte koffiebeker, PLA coated 7oz / 210ml Article number: 12.210-SP
  2. Witte koffiebeker, PLA coated 8oz / 240ml Article number: 12.240-SP
  3. Witte koffiebeker, PLA coated 12oz / 360ml Article number: 12.360-SP
  4. Koffiebeker PLA coated 4oz / 120ml (espresso) Article number: BSL11.120-SP
  5. Koffiebeker PLA coated 8oz / 240ml Article number: BSL11.240-SP
  6. Koffiebeker PLA coated 12oz / 360ml Article number: 11.360-SP
  7. Kraft koffiebeker 4oz / 120ml Article number: BSL17.120-SP
  8. Kraft koffiebeker 7oz / 210ml Article number: 17.210-SP
  9. Kraft koffiebeker 8oz / 240ml Article number: 17.240-SP
  10. Kraft koffiebeker 12oz / 360ml Article number: 17.360-SP
Pagina
per pagina

Waarom kiezen voor disposable koffiebekers?


Onze disposable koffiebekers zijn meer dan alleen een tijdbesparende optie. Ze zijn een symbool geworden van efficiëntie en veelzijdigheid in een wereld die constant in beweging is. Deze duurzame bekers zijn de ideale keuze voor mensen die onderweg zijn, van en naar het werk reizen of simpelweg geen tijd hebben om te stoppen voor een rustige koffiepauze. Doordat ze lekvrij zijn en een stevige constructie hebben, zijn disposable koffiebekers perfect voor het vasthouden van warme dranken zonder het risico op morsen. Kies voor duurzaamheid en comfort, waarbij je zowel de behoeften van de consument als het milieu in gedachten houdt.

Hoe worden kartonnen koffiebekers gemaakt?


De productie van wegwerp koffiebekers is een proces dat zorgvuldig vakmanschap en moderne technologie combineert. Het begint allemaal met het behandelen van duurzaam karton. De binnenkant krijgt een dun laagje bioplastic om lekkage te voorkomen. Vervolgens wordt het duurzame karton gevormd tot de ronde vorm van een koffiebeker. Deze zorgvuldige combinatie van materialen resulteert in een stevige koffiebeker die warmte vasthoudt zonder door te lekken.

Disposable koffiebekers van Bioodi: duurzaam en veelzijdig


Bij Bioodi streven we ernaar om gemak en duurzaamheid te combineren. Ons aanbod is daarom niet alleen functioneel, maar ook vriendelijk voor het milieu. We gebruiken materialen die 100 % biologisch afbreekbaar zijn en vermijden schadelijke chemicaliën om ervoor te zorgen dat onze producten geen nadelige gevolgen hebben voor de planeet. Met een assortiment van verschillende maten, zoals 120ml, 210ml, 240ml en 340ml, en kleuren, zoals bruin en wit, bieden we opties aan die passen bij diverse behoeften en gelegenheden.

De Nature-cup is één van de opties uit ons assortiment. Deze enkelvoudige en dubbelwandige cup is zowel geschikt voor koude als warme toepassingen en is bruin van kleur. De binnenkant is gemaakt van PLA, een biologische coating dat wordt gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Onze papieren en Tree-Free disposable koffiebekers zijn geproduceerd van bamboe die tevens voorzien zijn van een PLA coating. Bamboe heeft als voordeel dat het zeer snel groeit zodat je geen bomen hoeft te kappen voor karton. Verder kun je bij ons kraft koffiebekers bestellen. Deze zijn gemaakt van kraft karton en voorzien van dezelfde bovengenoemde PLA coating. Om het plaatje compleet te maken, hebben we nog bijpassende milieuvriendelijke deksels beschikbaar in ons assortiment.

Bestel direct via onze website


Ben je op zoek naar hoogwaardige wegwerp koffiebekers die zowel handig als milieubewust zijn? Je bent bij Bioodi aan het juiste adres! Onze collectie biedt de perfecte balans tussen efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Tevens heb je bij ons de mogelijkheid om wegwerp koffiebekers zelf te bedrukken. Neem contact met ons over de mogelijkheden. Bestel en ontdek een nieuwe, duurzame manier om van je koffie te genieten, waar je ook bent!