Wegwerpborden

Wegwerpproducten

Wegwerpborden spelen een cruciale rol in diverse situaties, van feesten en evenementen tot snelle maaltijden onderweg. Hun eenvoud wordt vaak over het hoofd gezien, maar met de groeiende bewustwording van duurzaamheid groeit de behoefte naar deze duurzamere opties. Bij Bioodi vind je een veelzijdig assortiment wegwerpborden die zowel functioneel als milieuvriendelijk zijn. Ontdek hier ons aanbod en kies vandaag nog voor een groenere planeet!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
  1. Rond bord 22 cm Article number: BSL50.002-Q
  2. Rond bord bruin 26cm Article number: BSL50.107
  3. Vierkant bord bruin 16 x 16cm Article number: BSL212.68
  4. Vierkant bord natural 20 cm Article number: BSL50.114
Pagina
per pagina

Organisch en disposable wegwerpborden


Wegwerpborden zijn niet langer beperkt tot de standaard plastic varianten. Met de groeiende bewustwording van milieuproblemen, is de vraag naar organische en disposable wegwerpborden aanzienlijk toegenomen. Deze borden zijn gemaakt van materialen die snel afbreken en minder belastend zijn voor het milieu. Ze bieden een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele plastic borden, en stimuleren de vraag naar duurzamere opties voor wegwerp servies. De verschuiving van plastic naar organische disposable wegwerpborden weerspiegelt een de maatschappelijke inzet voor een duurzamere levensstijl en draagt bij aan een wereld waarin gemak en milieubewustzijn hand in hand gaan. Samen voor een groenere toekomst!

Wegwerpborden van Bioodi: Een duurzame keuze


Bij Bioodi hebben we een veelzijdig assortiment disposable wegwerpborden samengesteld dat diverse vormen en stijlen bevat geschikt voor verschillende gelegenheden. Zo zijn onze vierkante wegwerpborden stevig en geschikt voor diverse gerechten, van fingerfood tot buffetmaaltijden. Voor een meer klassiekere uitstraling bieden we ronde wegwerpborden aan. Deze zijn ideaal voor evenementen waar een elegante presentatie gewenst is. Onze langwerpige wegwerpborden zijn perfect voor het serveren van sushi, tapas of andere gerechten, waardoor ze een populaire keuze zijn voor cateraars en restaurants.

Het gebruik van organisch materiaal maakt deze borden niet alleen duurzaam, maar ook composteerbaar, waardoor ze een groen alternatief vormen voor traditionele plastic borden.

De keuze voor Tree Free borden en Palmblad borden


Een bijzondere toevoeging aan ons assortiment zijn de palmblad wegwerpborden, gemaakt van gevallen palmbladeren. Deze bieden niet alleen een unieke textuur en uitstraling, maar zijn ook volledig composteerbaar, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor liefhebbers van natuurlijke materialen. Daarnaast bieden we Tree Free wegwerpborden aan, vervaardigd uit suikerrietvezels, een restproduct van de suikerrietindustrie. Deze borden zijn sterk en geschikt voor zowel warme als koude gerechten. Met onze Tree Free lijn verminderen we de afhankelijkheid van houtvezels, wat een positieve impact heeft op onze bossen.

Zowel Tree Free als Palmblad borden zijn duurzame keuzes, elk met hun unieke uitstraling en eigenschappen, geschikt voor verschillende toepassingen.

Bestel direct via onze webshop


Benieuwd naar de duurzame disposable wegwerpborden van Bioodi? Ontdek het volledige assortiment en bestel direct via onze webshop. Maak een bewuste keuze voor het milieu zonder in te leveren op kwaliteit en stijl. Door voor Bioodi te kiezen, draag je actief bij aan een groenere toekomst, waar elk wegwerp bord een stap is naar verminderde milieu-impact. We bouwen aan duurzame klantrelaties en staan voor open en persoonlijk contact. We maken het bovendien niet mooier dan dat het is, maar we doen wel wat we beloven: Streven naar een wereld waar genieten hand in hand gaat met respect voor onze planeet!