Wegwerp bier- en frisbekers

Wegwerpproducten

In een tijd waarin duurzaamheid en bewust consumeren steeds belangrijker worden, zijn wegwerp bier- en frisbekers een aantrekkelijke keuze geworden voor feesten, partijen en andere evenementen. Deze handige en veelzijdige disposables bieden niet alleen gemak, maar ook ecologische voordelen voor een betere toekomst. Ontdek ons assortiment bier- en frisbekers hier en zet vandaag nog een stap in de richting naar een schonere planeet!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Transparante beker (water/fris) onbedrukt PLA, 200ml Article number: BSL30.200
  2. Transparante beker (bier/fris) onbedrukt PLA, 250ml Article number: BSL30.283
  3. Transparante beker (bier/fris) onbedrukt, RPET (250ml) Article number: BSL82816
per pagina

Waarom kiezen voor wegwerp bier- en frisbekers?


Wegwerp bier- en frisbekers zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege hun handige eigenschappen en hun doel. Bier- en frisbekers zijn namelijk een bewuste keuze voor degenen die om het milieu geven zonder dat de smaak van hun drankje verloren gaat. De bekers zijn geschikt voor feesten, partijen en grootschalige evenementen zoals festivals en sportwedstrijden. Bovendien zijn ze ideaal voor situaties waarin het gebruik van glaswerk onpraktisch of verboden is, zoals in openbare parken en zwembaden.

Een ander bijkomend voordeel van wegwerp bier- en frisbekers is de hygiëne. Elke beker is nieuw en schoon. Dit is vooral van belang op plaatsen waar veel mensen samenkomen, zoals feesten, partijen of andere evenementen. De disposables dragen bij aan een schonere en gezondere omgeving voor alle bezoekers.

Disposable bier- en frisbekers: duurzaam alternatief voor plastic glazen


De groeiende bezorgdheid over de impact van plastic op het milieu heeft geleid tot een grotere vraag naar duurzame alternatieven. Onze wegwerp bier- en frisbekers zijn geproduceerd met PLA, een biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar materiaal dat wordt gewonnen uit maïszetmeel. Dit betekent dat, in tegenstelling tot traditionele plastic glazen, onze disposable bier- en frisbekers niet schadelijk zijn voor het milieu.

Door te kiezen voor de disposable bier- en frisbekers van Bioodi, kunnen feesten, partijen en andere evenementen de negatieve impact op het milieu verminderen en bijdragen aan een schoner milieu. Door een goed voorbeeld te zijn, kunnen gasten en/of bezoekers worden geïnspireerd om bewustere keuzes te maken voor de planeet!

Het milieuvriendelijke en diverse aanbod van Bioodi


Bioodi begrijpt de groeiende behoefte aan duurzame wegwerp bekers die aan zowel praktische als duurzame eisen voldoen. Daarom hebben wij een divers aanbod samengesteld om te voldoen aan verschillende behoeften. Zo bieden onze doorzichtige disposable bier- en frisbekers de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze bekers zijn gemaakt van hoogwaardig biologisch afbreekbaar materiaal, zoals PLA maar ook RPET, een duurzaam materiaal dat bestaat uit gerecycled of oud plastic.

Onze bier- en frisbekers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse drankjes, van bier tot frisdrank en cocktails. Ook kunnen er bijpassende deksels bij besteld worden. Op die manier wordt het risico op morsen of verspilling verkleind.  

Neem contact met ons op


Wil jij jouw steentje bijdragen aan een betere toekomst? Bestel dan vandaag nog onze disposable bier- en frisbekers. Bioodi heeft de juiste kennis en ervaring om je op weg te helpen bij het realiseren van duurzame evenementen. Heb je nog vragen over ons assortiment, de materialen of de productie ervan? Dan kun je tevens contact met ons opnemen. Wij beloven daarbij persoonlijke en eerlijke communicatie. Samen voor onze planeet!