Broodzakken

Take away verpakking

Met de broodzakken van Bioodi vind je altijd de juiste oplossing voor jouw take-away gerechten. Onze verpakkingen zijn praktisch en 100% milieuvriendelijk, waardoor ze perfect passen in iedere moderne broodjeszaak of lunchroom. Ontdek ons assortiment en kies vandaag nog voor een betere toekomst met onze duurzame producten!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Disposable broodzakken van Bioodi

Met de broodzakken van Bioodi bied je jouw klanten een praktisch product voor take-away! Het is een handige en hygiënische manier om versgebakken broodjes of andere lekkernijen mee te nemen. Zo kunnen klanten makkelijk een snack bij jou halen en onderweg genieten van jouw lekkere creaties.

Of je nu een lunchroom of een ambachtelijke bakkerij hebt, goede verpakkingen voor brood zijn essentieel. Met onze herbruikbare broodzakken kies je voor gemak, professionaliteit en duurzaamheid.

Duurzame opties voor take away broodzakken

Onze disposable broodzakken zijn gemaakt van duurzame materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Al onze producten worden op een duurzame manier geproduceerd. Zeker in de huidige tijd wordt er veel waarde gehecht aan verantwoordelijk ondernemen.

Met onze herbruikbare broodzakken kies je voor een groenere planeet en straal je professionaliteit uit naar je klanten. Dit kan zorgen voor een hogere klantloyaliteit en een betere naamsbekendheid. Bij Bioodi bieden we afbreekbare broodzakken in verschillende formaten en voor verschillende soorten broodjes. Zo hebben we broodzakken voor:

  • Grillburgers
  • (Italiaanse) bollen
  • Stokbroodjes

 Onze broodverpakkingen zijn voorzien van een standaard bedrukking. Echter is het ook mogelijk om je eigen logo of ontwerp op de verpakking te laten bedrukken! Dit zorgt voor een extra professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Herbruikbaar en milieuvriendelijk

In ons assortiment vind je een breed assortiment om jouw brood langer vers te houden en te zorgen voor het milieu. We bieden verschillende mogelijkheden voor jouw favoriete brood. Onze papieren zakken zijn met zorg vervaardigd uit 100% composteerbare en natuurlijke materialen. Jouw zelfgebakken broden op een mooie manier laten zien? Ook dat kan met onze zakken met een papieren doorzichtig venster.

Met onze broodzak kunnen jouw klanten genieten van verse producten. Bovendien zijn onze zakken recyclebaar, duurzaam en milieuvriendelijk. Onze verpakkingen breken op natuurlijke wijze af. Hierdoor laten we geen schadelijke stoffen achter op onze planeet. Tegelijkertijd is het gemaakt van stevig materiaal, waardoor de broodzakken een hoge scheur- en treksterkte bevatten.

Een duurzame bedrijfsvoering

Wil jij ook de overstap maken naar een duurzame bedrijfsvoering? Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we bij Bioodi alle kennis en ervaring in huis om jou verder te helpen als het gaat om disposable verpakkingen.

We werken met vaste afnames, zodat we een snelle en efficiënte levering kunnen garanderen. Samen zorgen we voor het milieu. Tevens profiteer jij van een positief merkimago en een hogere klantloyaliteit.

Bestel eenvoudig online

Ben je op zoek naar meer informatie over onze papieren broodzakken? Neem gerust contact met ons op. Bij Bioodi staan we voor een open en eerlijke communicatie en werken we aan duurzame relaties met onze klanten. Wij streven ernaar om samen met jou te zorgen voor een schonere planeet. Kies voor een betere toekomst.