Wegwerpproducten

Het gebruik van wegwerpproducten is afgelopen jaren flink toegenomen. Niet alleen consumenten, maar ook bedrijven zijn steeds meer op zoek naar duurzame alternatieven voor wegwerpproducten. Een goede ontwikkeling, want dankzij recyclebare disposables creëren we een schoner klimaat. Ontdek het assortiment van Bioodi, voor particulieren en de zakelijke markt!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 179

Van hoog naar laag sorteren
  1. Witte koffiebeker, PLA coated 7oz / 210ml Article number: 12.210-SP
  2. Witte koffiebeker, PLA coated 8oz / 240ml Article number: 12.240-SP
  3. Witte koffiebeker, PLA coated 12oz / 360ml Article number: 12.360-SP
  4. Koffiebeker PLA coated 4oz / 120ml (espresso) Article number: BSL11.120-SP
  5. Koffiebeker PLA coated 7oz / 210ml Article number: 11.210-SP
  6. Koffiebeker PLA coated 8oz / 240ml Article number: BSL11.240-SP
  7. Koffiebeker PLA coated 12oz / 360ml Article number: 11.360-SP
  8. Kraft koffiebeker 4oz / 120ml Article number: BSL17.120-SP
  9. Kraft koffiebeker 7oz / 210ml Article number: 17.210-SP
per pagina

Kies voor duurzaamheid en gemak met wegwerpproducten


Wij bieden een breed assortiment aan producten die bijdragen aan een ecologisch verantwoorde en moeiteloze levensstijl. Onze hoogwaardige wegwerpproducten zijn vervaardigd uit hernieuwbare en biologisch afbreekbare materialen, die voldoen aan de Europese normen voor compostering. Hiermee vormen ze een duurzaam alternatief voor conventionele wegwerpartikelen. Onze inspanningen dragen bij aan een schonere wereld. Bovendien staan onze duurzame artikelen bekend om hun stevigheid, veiligheid en veelzijdigheid en kunnen worden gebruikt voor zowel warme als koude gerechten. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor restaurants en andere horecagelegenheden, waar gebruiksgemak van groot belang is.

Aanzienlijk wat tijd en energie besparen


Een aanvullend voordeel van wegwerpartikelen is het gemak van eenmalig gebruik, zonder de last van reiniging. Het gebruik van deze producten bespaar je kostbare tijd die anders besteed zou worden aan afwassen. Onze disposables zijn zorgvuldig ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van hedendaagse consumenten, zonder enige schade aan het milieu te veroorzaken.


 
Een duurzaam assortiment voor een groene levensstijl


Bij Bioodi is het ons streven om een verbeterde toekomst te realiseren waarin we onze ecologische voetafdruk verminderen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van duurzame wegwerpartikelen die zowel milieuvriendelijk als biologisch afbreekbaar én composteerbaar zijn. We bieden een complete selectie aan producten die voldoen aan de vereisten voor een groene en verantwoorde levensstijl.

Bij Bioodi bieden we een breed scala aan essentiële wegwerpproducten die perfect aansluiten op het dagelijks leven. Van bestek, borden en soepkommen tot koffiebekers, bier- en frisbekers, saladebekers, smoothiebekers, yoghurtbekers en dessertbekers. Verder zijn er ook disposable prikkers, papieren servetten en andere duurzame toebehoren te verkrijgen. Ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige wegwerpproducten en geniet van het gemak en de functionaliteit die ze bieden!

 
Wat maken deze composteerbare materialen zo duurzaam?


Onze wegwerpartikelen worden geproduceerd uit biologisch afbreekbare en composteerbare materialen, zoals suikerrietvezel, maïszetmeel en cellulose (PLA), die een cruciale rol spelen bij het verminderen van de negatieve milieueffecten. Deze materialen worden verkregen uit hernieuwbare bronnen, waardoor de productie ervan geen gebruik maakt van fossiele brandstoffen. Hierdoor zijn ze aanzienlijk minder schadelijk voor het milieu dan conventionele kunststoffen. Door gebruik te maken van deze duurzame materialen, maken we verstandiger gebruik van grondstoffen en reduceren we de hoeveelheid afval. Op deze wijze dragen we bij aan een gezondere wereld voor toekomstige generaties.

 

Neem contact met ons op voor vragen


Het is ons doel om onze duurzame producten voor een brede doelgroep toegankelijk te maken, met als streven een wereld waarin duurzaamheid en gemak hand in hand samengaan. Kies daarom bewust om gebruik te maken van onze hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Door gezamenlijk voor deze weg te kiezen, kunnen we een positieve impact hebben op een duurzamere toekomst.

Heb je nog vragen over onze producten? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken of via e-mail. Bij Bioodi hechten wij grote waarde aan transparantie. We streven er daarom naar om je te voorzien van eerlijke en betrouwbare informatie!