Meer informatie nodig over de SUP-Wetgeving? Klik dan hier. ×

5 artikel(en)

per pagina

Er zijn vele redenen om onze plasticconsumptie in het dagelijks leven te verminderen: grote hoeveelheden plastic afval in de oceanen, klimaatvervuiling, gezondheidsrisico's en bedreigde diersoorten moedigen al veel mensen aan om zonder plastic te leven. In dit blogbericht geven we u kleine tips die u zullen helpen om uw dagelijks leven vandaag de dag nog milieuvriendelijker te maken.

Lees meer
Geplaatst in Nieuw door Sietse Stad

Broodzakken van Paperwise

12-07-19 13:41

Broodzakken van boomloos materiaal - Paperwise  maakt het mogelijk. Paperwise produceert papier en karton uit landbouwafval. In dit blogartikel kunt u meer lezen over dit milieuvriendelijke boomvrije materiaal en onze broodzakken.

Lees meer
Geplaatst in Nieuw door Sietse Stad

Eenvoudig vingervoedsel geniet een grote populariteit. De kleine lekkere hapjes zijn ideaal voor feesten en partijen in het bijzonder, omdat u veel verschillende hapjes kunt aanbieden zonder dat alle gasten aan tafel hoeven te zitten en uitgebreid servies en bestek nodig hebben. In dit blogartikel hebben we enkele eenvoudige fingerfood-ideeën voor u samengesteld die in een mum van tijd kunnen worden bereid.

Lees meer
Geplaatst in Nieuw door Sietse Stad

In 2015 ging een video de wereld rond waarin wetenschappers een rietje uit de neus van een zeeschildpad haalden. Tot op heden is de opname meer dan 35 miljoen keer bekeken op YouTube, wat een schokgolf in de samenleving teweeg heeft gebracht. Voor het eerst werden veel mensen zich bewust van de milieugevolgen van het roekeloze gebruik van plastic rietjes. Volgens de prognoses zullen er in slechts 5 jaar tijd wereldwijd ongeveer 8,3 miljard rietjes aanspoelen op de kusten en stranden. Maar wat maakt plastic rietjes zo gevaarlijk voor het milieu? En vooral belangrijk voor het drinken van rietje-ventilatoren: Zijn biologische rietjes een duurzaam alternatief voor conventionele plastic modellen? We hebben de antwoorden op deze en vele andere vragen voor u samengevat in deze blogpost.

Lees meer

Geplaatst in Nieuw door Sietse Stad

Ons suikerriet servies wordt gemaakt van bagasse. Het is een materiaal dat bij de productie van rietsuiker wordt geproduceerd.

Nadat het sap uit het suikerriet is geperst, blijven er vezelachtige resten over, de zogenaamde bagasse, die uitstekend geschikt zijn voor veelzijdig verder gebruik.

Lees meer
Geplaatst in Nieuw door Sietse Stad

5 artikel(en)

per pagina