Lunchtassen & zakken

Take away verpakking

Duurzaamheid staat tegenwoordig hoog op de agenda voor veel horecaondernemingen. Of je nu een lunchroom, snackbar of restaurant hebt, duurzame verpakkingen zijn dé toekomst. Met de lunchtassen en zakken van Bioodi kun je jouw betrokkenheid bij milieubehoud tonen. Met deze duurzame alternatieven voor plastic verpakkingen, kun je jouw klanten een groenere verpakkingsoptie bieden en daarmee voldoen aan de groeiende vraag naar duurzame en milieuvriendelijke keuzes. Wil je ook overstappen naar milieuvriendelijke lunchtassen en zakken? Bekijk dan hier het assortiment van Bioodi!

Filteren
Selectie verfijnen
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Disposable lunchtassen en zakken bij Bioodi

Bij Bioodi hebben we een breed assortiment aan disposable lunchtassen en zakken die perfect aansluiten bij de duurzame doelen van jouw onderneming. Of je nu een grote maaltijd wilt inpakken of gewoon wat snacks mee wilt geven, we hebben allerlei maten beschikbaar, van groot tot klein. Bovendien zijn ze beschikbaar met handvat en zonder handvat, zodat je kunt kiezen welke optie het beste past bij de specifieke toepassingen van jouw horecazaak.

Doordat ze gemaakt zijn van duurzame materialen en ontworpen zijn met het oog op herbruikbaarheid of biologische afbraak, dragen ze bij aan het verminderen van afval en hebben ze een positieve impact op het milieu. Met onze lunchtassen en zakken profiteer je niet alleen van praktisch gemak, maar draag je tevens je steentje bij aan een duurzamere toekomst!

Lunchtassen en zakken met stickers

In ons assortiment kun je tevens composteerbare stickers bestellen. Deze stickers zijn handig om de tassen eenvoudig mee te sluiten. Hierdoor blijft de inhoud vers en wordt morsen voorkomen. Om het je nog handiger te maken, bieden wij ook beschrijfbare stickers aan. Hiermee kun je gemakkelijk aangeven wat er in de lunchtas zit. Met deze extra opties wordt het verpakken van je lunchgerechten naast milieuvriendelijk ook nog eens praktisch en efficiënt!

100% duurzaam en milieuvriendelijk

Bij Bioodi streven we naar een schonere wereld, en dat begint met het verminderen van plastic afval. Je bent vast op de hoogte van de problemen die plastic zakken veroorzaken voor het milieu, vooral in onze oceanen. Daarom bieden wij een milieuvriendelijk alternatief: onze lunchtassen en zakken gemaakt van kraftpapier. Kraftpapier is een stevig en veelzijdig materiaal dat gemaakt is van hout. Het is biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het na gebruik op een natuurlijke manier afgebroken kan worden.

Met onze milieuvriendelijke oplossingen help je mee aan het behoud van onze planeet en draag je bij aan een duurzame bedrijfsvoering. Bovendien verbetert het gebruik van duurzame producten zoals onze lunchtassen en zakken het imago van jouw horecazaak, omdat er een toenemende vraag is naar milieuvriendelijke oplossingen. Speel in op de behoeften van consumenten en maak een positieve impact op het milieu!

Neem contact op met ons

Bij Bioodi geloven we in open en eerlijke communicatie. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige duurzame disposables en bouwen graag aan langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en betrouwbaarheid. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze disposable lunchtassen en zakken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen op weg naar een duurzamere toekomst!