Thema's

Bij Bioodi streven we ernaar om duurzaamheid in elk aspect van ons bedrijf te integreren. We zijn ervan overtuigd dat elke stap, hoe klein ook, bijdraagt aan een groter doel: het behoud van onze planeet voor toekomstige generaties. Onze toewijding aan duurzame thema's is daarom niet slechts een randvoorwaarde, het vormt de kern van wie we zijn en wat we doen. Ontdek onze thema’s en stap vandaag nog over op duurzame disposables!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 62

Van hoog naar laag sorteren
  1. Partybox Palmleaf, duurzaam wegwerpservies voor BBQ en feestjes Article number: BSL24.300
  2. Tree Free Nature Cup, pla coated 4oz/ 120ml Article number: BSL19.120-SP
  3. Tree Free Nature Cup, pla coated 7oz/ 210ml Article number: BSL19.210-SP
  4. Tree Free Nature Cup, pla coated 8oz/ 240ml Article number: BSL19.240-SP
  5. Tree Free Nature Cup, pla coated 10oz/ 295ml Article number: BSL19.295-SP
  6. Tree Free Nature Cup, pla coated 12oz/ 360ml Article number: BSL19.360-SP
  7. Kraft koffiebeker 4oz / 120ml Article number: BSL17.120-SP
  8. Kraft koffiebeker 8oz / 240ml Article number: 17.240-SP
  9. Kraft koffiebeker 12oz / 360ml Article number: 17.360-SP
  10. Nature Cup dubbelwandig 4oz / 120 ml Article number: 17.120DW-SP
per pagina

Voorkom de vernietiging van waardevolle bossen


Onze nieuwe Tree Free lijn van wegwerp disposables is een andere manier om beter voor het milieu te zijn. Producten uit dit thema zijn namelijk gemaakt van 100% landbouwafval met een hernieuwbare bio coating (PLA). Het papier is afkomstig van reststromen uit de landbouw van rietsuiker en bevat cellulose vezels, de belangrijkste grondstof voor papier. De natuurlijke kleur van de vezels wordt behouden, waardoor onze disposables een mooie natuurlijke uitstraling hebben. Met het hergebruik van landbouwafval geven we bijvoorbeeld koffiebekers, soepkommen en zakken een tweede leven. Bovendien bieden we ook rietsuiker als primaire product aan.

Een groot voordeel is dat de disposables uit deze lijn 100% boomvrij zijn, omdat we geen bomen meer hoeven te gebruiken dankzij het gebruik van landbouwafval vezels.

 

Op een andere manier bijdragen aan het verbeteren van het milieu


Schoonmaken is tevens een cruciaal thema in de wereld van duurzaamheid. Gelukkig zijn er steeds meer milieuvriendelijke opties beschikbaar die aan deze behoeften voldoen, denk bijvoorbeeld aan onze keukenrol van gerecycled papier. Veel duurzame disposables zijn composteerbaar, waardoor ze na gebruik kunnen worden afgebroken zonder schade aan het milieu. Bovendien zijn er duurzame afvalzakken in ons assortiment te vinden die 100% biologisch afbreekbaar zijn en worden gemaakt van sterk materiaal. Deze bieden een hygiënische en duurzame oplossing voor een beter milieu!

 

Neem contact met ons op


Wil je meer informatie over onze thema’s omtrent duurzaamheid of de producten uit een specifieke lijn? Neem dan contact met ons op. Wij vinden het belangrijk om transparant en persoonlijk te zijn over onze kijk op duurzaamheid en onze milieuvriendelijke dispoables. Samen kunnen we werken aan een groenere en schonere toekomst!