Salade- en smoothiebekers

Wegwerpproducten

In een wereld waarin het naleven van een gezonde levensstijl steeds belangrijker wordt en mensen onderweg van hun maaltijden willen genieten, hebben wegwerp salade- smoothiebekers een belangrijke rol ingenomen. Deze producten bieden namelijk een perfecte manier om onderweg van gezonde snacks en maaltijden te genieten. Wegwerp salade- smoothiebekers hebben zowel verkopers als consumenten veroverd, en bieden ook nog eens een positieve impact op het milieu. Een win-win situatie! Bekijk ze hier bij Bioodi.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 24

Van hoog naar laag sorteren
 1. Yoghurt-Dessert beker 200ml Article number: BSL813.020
 2. Salade- smoothiebeker 300ml Article number: BSL73875
 3. Salade- smoothiebeker 400ml Article number: BSL74875
 4. Salade- smoothiebeker 500ml Article number: BSL75875
 5. Deksel bol t.b.v. salade- smoothiebeker 300, 400, 500ml Article number: BSL30.602N
 6. Deksel bol zonder gat 300, 400, 500ml Article number: BSL30.603N
 7. Deksel plat t.b.v. salade- smoothiebeker 300, 400, 500ml Article number: BSL30.601N
 8. PLA Inzettray t.b.v. smoothiebekers Article number: BSL812.520
 9. PLA Deksel stapelbaar t.b.v. yoghurt-beker 200ml Article number: BSL814.220
 10. Yoghurt-Dessert deksel Article number: BSL812.721
 11. Saladebak Nature cup (PLA), 450ml / 16oz Article number: BSL41.016
Pagina
per pagina

Wegwerp salade- smoothiebekers met en zonder deksels


Bij Bioodi bieden we een breed assortiment disposable smoothie- en saladebekers, zowel mét als zonder deksel, om aan verschillende behoeften te voldoen. De keuze tussen deze opties hangt af van je specifieke gebruikssituatie.

Onze doorzichtige wegwerp salade- smoothiebekers zonder deksel zijn ideaal voor als je het visuele aspect van je overheerlijke salades en sappige creaties wilt benadrukken. Aan de andere kant zorgen de disposable salade- smoothiebekers mét deksel ervoor dat je je salade of smoothie moeiteloos kunt meenemen voor onderweg, zonder te morsen of lekken. Dit is vooral handig wanneer er dressings of sauzen worden gebruikt bij de salades.  

Met de disposable salade- smoothiebekers van Bioodi kunnen consumenten hun maaltijden veilig vervoeren en genieten van een frisse snack of maaltijd. Zo behouden ze hun gezonde eetgewoonten, zelfs in drukke tijden!

 

Duurzaam, afbreekbaar en doorzichtig


In een tijd waarin milieubewustzijn steeds belangrijker wordt, zijn de wegwerp salade- smoothiebekers van Bioodi een duurzame keuze. Deze bekertjes zijn namelijk gemaakt van materialen die snel en volledig kunnen worden afgebroken, wat helpt om de impact op het milieu te verminderen. Onze disposable salade- smoothiebekers zijn vervaardigd van bioplastic (PLA), gewonnen uit hernieuwbare bronnen zoals maïszetmeel, en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze na gebruik op natuurlijke wijze afbreken zonder schade aan het milieu.

Bovendien zijn beide producten doorzichtig, wat de kleur en textuur van je smoothie en salade zichtbaar houdt en zorgt voor een aantrekkelijke presentatie voor consumenten. Deze praktische en milieuvriendelijke oplossingen zijn niet alleen handig voor afhaal- en bezorgrestaurants, maar ook voor supermarkten en cateringbedrijven die verse, gezonde opties willen aanbieden met een visueel aantrekkelijke presentatie. Bij Bioodi begrijpen we het belang van duurzaamheid en verantwoord ondernemen, en we bieden producten die daaraan bijdragen.

 

Wegwerp salade- smoothiebekers bestellen met toebehoren


Bij Bioodi kun je moeiteloos en efficiënt wegwerp salade- smoothiebekers bestellen via onze webshop. Ons uitgebreide assortiment biedt duurzame bekers in diverse maten en ontwerpen, zodat je altijd de perfecte oplossing kunt vinden voor jouw specifieke behoeften.

Bovendien ontdek je bij Bioodi handige toebehoren, zoals inzettrays om meerdere smoothiebekers overzichtelijk te presenteren. Ook bieden we duurzame rietjes aan, gemaakt van papier, om zowel je smoothies compleet te maken als bij te dragen aan een beter klimaat. Kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons centraal in alles wat we doen, zo ook in het streven naar complete oplossingen!

 

Kies voor Bioodi


Bij Bioodi vind je hoogwaardige disposable salade- smoothiebekers die niet alleen jouw heerlijke dranken en maaltijden laten schitteren, maar ook het milieu ondersteunen. Bestel vandaag nog en profiteer van onze milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. Eerst wat meer informatie winnen? Ons team staat klaar om je te voorzien van alle benodigde service; we streven naar duurzame relaties, open communicatie en het nakomen van beloften. Onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit maakt ons tot een betrouwbare partner in duurzame verpakkingen, met als doel een positieve impact op onze planeet te realiseren. Kies voor gemak, kies voor duurzaamheid, kies voor Bioodi!