Bestellen

Bestellen? Hoe en waar kan ik dit doen?   

U kunt onze biologisch afbreekbare producten via de website bestellen. Als u voor 23.00 uur besteld (NL en Belgie) dan is de levering de volgende werkdag. Indien u in het weekend besteld zullen de goederen op dinsdag worden geleverd. Na bestelling zal als de producten klaar staan een mail naar u toe gestuurd worden met de track and trace gegevens. Zo weet u altijd waar uw bestelling is. Wij rekenen met een franco orderbedrag van €200,- ex btw, onder dit bedrag rekenen wij €7,95,- verzendkosten. Dit zal in de winkelwagen getoond worden. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat het niet goed gaat neem dan contact met ons op via 010-2012168.

 

Kan ik de duurzame disposables ook afhalen?

Ja, dit kan uiteraard. Na bestelling op de website krijgt u in een separate mail bericht dat de goederen klaar staan. Gemiddeld is dit circa 4 a 5 uur na bestelling. U kunt de goederen op werkdagen tussen 08.00 - 22.00 uur afhalen bij ons distributiecentrum in Nieuwegein.

Bioodi
Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein

 

Kunt u uw biologisch afbreekbare producten niet vinden of wilt u persoonlijk advies. Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of via 010-2012168.