Foodtruckondernemer?

Ben je een startende foodtruckondernemer of ben je dit al? Wij kunnen jullie in beide situaties prima adviseren met het bepalen van een goed duurzaam disposable assortiment.

Wil je het bedrukt hebben met je eigen logo of heb je vragen over de disposables zelf dan helpen we je ook graag verder. We hebben hier al vast een kleine selectie gemaakt van de meest verkochte duurzame disposables aan onze foodtruck relaties. Je kan bij ons terecht voor 50 vorkjes tot 100.000 servetten en alles wat daar tussen zit. Wij begrijpen dat je vaak tot laat aan het werk bent en niet veel zin hebt om dan nog met disposables bezig te zijn. Je kan tot 23.00 uur bestellen en het wordt dan de volgende werkdag geleverd in het opgegeven tijdvak van je eigen keuze. Hoe fijn is dat?

Wil je terug gebeld worden of het moment dat het jou schikt kies dan voor de optie “adviesgesprek” en we bellen je dan terug.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Hoe wij jou verder kunnen helpen hangt mede af van je vraag?
Wij bieden meerdere mogelijkheden aan om samen met ons een duurzame beleving te creëren.

Waarom Bioodi?

100% leverbetrouwbaarheid

Samen met onze logistieke partners zorgen we ervoor dat we snel, op tijd en volledig servicegericht onze disposables in Europa kunnen leveren. Wij controleren 2 x per dag alle leveringen en waar nodig nemen we contact op met de klant om de eventuele uitdagingen op te lossen. Wij gaan daarin ver, als het moet rijden we naar Groningen om persoonlijk nog een bestelling af te leveren net voordat het festival begint. We houden de voorraden strak in de gaten, zodat we daadwerkelijk snel de duurzame disposables kunnen leveren aan onze klanten. Door onze betrouwbare partners en ons Bioodi team kunnen we met recht zeggen dat we 100% lever betrouwbaar zijn.

100% sociaal ondernemen

We willen verder kijken dan alleen naar winst. Zo werken we o.a. Upendo Daima (betekent onvoorwaardelijke liefde in het Kiswahili). In 2012 is onze collega Mara voor Upendo Daima vertrokken naar Tanzania om daar straatjongeren weer een kans te geven en uiteindelijk weer ter herenigen met hun familie. Wij ondersteunen haar en de organisatie met financiële middelen. We bekijken elk jaar waar de Upendo Daima het meeste behoefte aan heeft. Zo hebben we reeds kunnen bijdragen aan boeken, kleding, schoolspullen en maandelijkse vergoedingen om de jongeren van eten te voorzien. Naast dit kijken we ook naar onze eigen organisatie of we bepaalde medewerkers kunnen aannemen die een “afstand” tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken we o.a. samen met Emma at Work. Zij geven jongeren met een (lichamelijk) handicap of chronische ziekte een kans op de arbeidsmarkt. Zo zijn we al jaren trots dat we nu via hun een collega vast in dienst hebben. Zo werken ook met werk fittrajecten via UWV of andere organisaties om iedereen een gelijke kans te geven.

100% persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren met elkaar. We maken het niet mooier dan het is, maar we doen wat we beloven. We hebben de juiste kennis en ervaring in huis om u op het gebied van duurzame disposables op weg te helpen en te bouwen aan een duurzame relatie. Of u nu met ons mailt, belt of één van onze accountmanagers spreekt, we gaan voor de volledige “sustainable experience”, maar beelden zeggen soms meer als woorden. Enkele van onze klanten vertellen het u zelf, bekijk hier hun ervaringen met ons.